Mer information

torsdag 13 oktober 2011

En ordförandes stressiga liv

Igår så hade jag ett Euroturk möte med några från styrelsen och de ansvariga för euroturk. Vi har ett par saker som vi kommer ändra, så utmana er själva att hitta dessa. Det blev en lång dag igår då jag även jobbade innan mötet.
Med anledning av detta så jag valde att sova lite mer.
Detta resulterade i att morgonen började med att jag körde hinderbana/fångarna på fortet. 
Först så springer allt vad man har några hundra meter, sedan tar man sig förbi grindarna, hoppar ner för trapporna, för att sedan undvika att krocka på folk som står i vägen, och till slut se dörrar som håller på att stängas, men som ända inte stoppade mig då jag bokstavligt talat slängde mig in i.
Ja, det här är en vanlig dag när Erol ska ta pendeln... Hahaha, alla kollade på mig när jag hoppade in i pendeln, vet inte ens varför jag gjorde det, kunde lika gärna ha klämts.

Jag tror det kan dock ha varit något jag hörde på radio en gång. Där så sa dom, jag insåg att jag var gammal när jag såg tåget komma men sprang inte till den. Varför ska jag springa när det kommer en till om 10-15 min?
Jag antar att jag vägrar att kalla mig för "gammal" så jag sprang!
Nu till min fråga, vilken av dom är ni? Den som springer när ni tåget eller den som tänker, det kommer en till så småningom? =D

1 kommentar:

  1. efter att ha sett hur man ser ut när man ramlat ner för en rulltrappa - så väljer jag sällan att springa till tåget. kommer ju faktiskt alltid en ny..:)

    SvaraRadera