Mer information

tisdag 4 oktober 2011

Gulsen Uz presentation

TUF:s nya styrelseledamöter presenterar sig. Läs om Gulsen Uz här.Hej du som läser detta! Jag är sjukt nyfiken vem du är. Hur kommer sig att du hamna i just den här sidan? Känner vi varandra? Men jag är tillsagt att skriva om mig själv så jag ska väl göra det….

Jag heter Gülsen, ett namn som är inspirerat av min farmors namn. Min farmors namn betyder rosstad och mitt namn betyder rosenträdgård. Så mitt framtida barn ska också ha något rosklingade namn är min tanke. Rosigt värre!! (Och ja, jag vet att intresseklubben antecknar.) I alla fall. Jag är 24 år gammal, och är född tre dagar innan nyår. Jag är alltså stenbocke, och tror stenhårt (skall erkännas med nypa salt) på horoskop och gillar att bli spått på kaffesump. Mina föräldrar är födda i Ürgüp, Turkiet. Själv är jag född i Stockholm, och ser mig själv som kosmopolitiskt.
I gymnasiet gick jag sam-sam och valde att plugga direkt efter. Jag har en fil. kandidatexamen i genusvetenskap och pedagogik med interkulturell inriktning. Idag jobbar jag med olika sociala projekt och på ideella organisationer där övergripande syftet är att göra världen bättre. Och det är en lyx att kunna jobba heltid med de frågor som jag brinner för och intresserar mig för!

Min roll i TUF:s styrelse är vice ordförandeskap. Tack vare styrelseuppdraget har jag haft himla massa intressanta, roliga och givande möten, upplevelser och kontakter. TUF har nästan 10000 medlemmar. Om vi antar att varje enskild medlem har kontakt med tio personer, och att vi har 3 000 icke-medlemmar som är aktiva i TUF-världen, så kan vi säga att vi når till minst 13 000 ungdomar. Det är sjuuuukt mycket! TUF har alltså en enorm potential, resurser och inflytande vad det gäller ungas liv, civilsamhället och föreningsvärlden. Det gäller bara att använda det!


Har du några frågor, tips på förbättringar eller känner till någon sjukt bra spådam/astrolog, så blir jag gladast om du hör av dig till mig, gulsen@tuf.nu
-- 
Med vänliga hälsningar

Gülsen Uz

1 kommentar: