Mer information

söndag 2 oktober 2011

Muzze här

TUF har ju en ny styrelse, och i vanlig ordning ska de presentera sig här på bloggen. Först ut är Muzaffer Unsal.

Tjoo!
Tänkte ta och berätta lite om mig själv denna söndag :)
Here we go!!

Mitt namn är Muzaffer ”Muzze” Ünsal och jag bor i Stockholm.

Jag är 19 år ung (fyller 20 den 10 november)

Jag studerar försäljningsingenjör på nackademins yrkeshögskola och tränar kampsport(taekwondo och kickboxning för er som undrar)5 dagar i veckan. Jag har även ett litet företag men som nu är pausad på grund av plugget.


I dagsläget är jag endast aktiv i TUF och sitter med i TUFs förbundsstyrelse. Tidigare så har jag varit politiskt aktiv hos moderata ungdomsförbundet och moderata samlingspartiet. Jag har även varit ordförande för Moderata Ungdomsförbundet i Botkyrka.

Så vitt som jag själv har förstått så har jag varit medlem i TUF ända sedan jag var 7 år gammal via föreningen i storvreten då. Men blev inte aktiv före än detta år(2011). Jag gillar att TUF alltid kunna få ihop ungdomarna under samma tak. Det är coolt!

Jag tycker att det är coolt när ungdomar lyckas göra något bra så som att vinna en tävling, bli känd eller vinna något annat. Jag vill genom TUF försöka stödja dagens ungdomar så att ingen känner sig ensam. Även om man kan vara stark ensam så kan man alltid behöva stöd.
Jag vill även se till så att TUF får mer och bättre media publicering samt syns mer i media. Vi ska även vara bäst på att bilda opinion.

Några övriga frågor? Tveka inte på att maila mig.

muzaffer@tuf.nu

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar