Mer information

måndag 3 oktober 2011

Tanyel Erens presentation


Hej alla! Jag heter Tanyel Eren och är 21 år. Jag är född och uppväxt i Malmö men blev svensk medborgare när jag var 14 år, och sitter nu i TUF styrelse. Det här är mitt första år i TUF men gjorde mig bekant med TUF för 3 år sedan då jag blev tvingad till Stockholm för TUFs årsmöte. Även om jag inte förstog 90 % av vad som presenterades av TUFs styrelsemedlemmar p.g.a. av stockholmsdialekten och ”föreningsspråket” så var det rätt lärorikt och underhållande.

Jag tog student 2009 efter att ha läst naturkunskap: inriktning internationellt och började läsa Ekonomikandidat programmet på Lunds Universitet där jag kommit halvvägs i utbildningen. Med hjälp av studierna har jag blivit ekonomi ansvarig för ett tjänsteföretag där jag arbetar som ekonomiansvarig. Förutom jobb och plugg är det mycket om fotboll så klart!

Mitt föreningsengagemang började med att jag deltog på MUSTs fotbollsaktivitet i Malmö för 3 år sedan även här och har sedan dess varit aktiv och blev ordförande efter mitt andra år i MUST. För 3 år sedan visste jag inget om stadgor, ledamöter och föreningslivet utan jag ville bara spela fotboll. Men nu efter att ha blivit ordförande för MUST och blivit vald till TUF styrelse är det mycket man får ha koll på men i slut ändan är det värt mödan även om det inte är lika roligt som fotboll.

Det som är jag tycker är väsentligt för ungdomsorganisationer är relationerna som skapas inom verksamhetsområdet. Självklart är ekonomi, stora evenemang, marknadsföring och så en stor del av vad ungdomsorganisationer gör men alla dessa saker har ett värde som kan bli köpta men relationer som vänskap och familj är ovärderliga!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar