Mer information

lördag 16 april 2011

Hahaha håll utkik efter emres Tufbil

Febril aktivitet

En intensiv vikning av flyersen pågår just nu!

THY

THY - Türk hava yolları - är det internationella flygbolaget som grundades år 1933 som en del av försvarsdepartementet i Ankara under namnet "Hava yolları devlet işlem idaresi"

THY har trafik till 134 internationella & 41 inrikes städer (38 inrikes flygplatser) som betjänar totalt 175 flygplatser runtom i världen; Europa, Asien, Afrika & Amerika.

THY valdes av Skytrax till bästa förstaklassig mat i världen och som Europas snabbaste växande flygbolag. 2010 var THY Europas 3'e bästa och södra Europas bästa flygbolag. THY blev medlem i Star Alliance 1'a April 2008 (inget skämt :p).

THY är officiell sponsor till: Turkiska ungdomsförbundet, F.C Barcelona, Manchester United F.C, Shaktar Donetski, Maroussi Basket Klubb, Valencia Basket Klubb och till Turkish Airlines Euroleague Basketklubb. THY's nya ansikten utåt är basket legenden Kobe Bryant samt Caroline Wozniacki tennis proffs.

Anadolu Jet som är dotterbolag till THY grundades år 2008 som ett lågpris bolag för både inrikes och internationella flyg med sina 4 Boeing 737-400.

AnadoluJet är huvudsponsor för Barnens dag för andra året i rad.
Türk Hava Yolları Arlanda flygplats Terminal 5, avgångshall, PB 172, 19046 Arlanda, Stockholm - Sverige
Sverige Telefon: + 46 8 797 72 58
Fax: + 46 8 7977158
Försäljning/bokning: + 46 8 7977163
Telex: ARN01

E-post:
Bokning och kundrelationer: stockholm@turkishairlines.se
gruppbokningar: group.sto@turkishairlines.se
Borttappat/skadat bagage: bagage.sto@turkishairlines.se

Arbetstider:
Vardagar mån-fred: 09:00-16:30 ( biljettförsäljnings kontor stänger kl 17:30)
Lördag: 09:00-17:30
Söndag: 09:00-17:30
Övriga helgdagar: 9:00-17:30


www.THY.com - Globally Yours!

Nä men se här

Lindahls


Lindahls Mejeriprodukter är ett uppskattat alternative på mejerisidan. Våra välkända produkter säljs av alla större livsmedelskedjor i Skandinavien. Turkisk Yoghurt, som idag finns i miljoner hem, är utan tvekan vår mest kända produkt. Och många fler känner igen förpackningen med den karaktäristiska "gubben".


På Lindahls är vi alerta och snabba att fånga upp nya trender. Vi är ständigt på jakt efter nya, spännande produkter att lansera i de skandinaviska livsmedelsbutikerna.


Miljöfrågorna är viktiga för oss på Lindahls, och vår målsättning är att minska våra produkters påverkan på miljön. Vi har bl a arbetat målmedvetet med att minska utsläppen vid transporter, och i vårt dagliga arbete söker vi ständigt alternativa och bättre lösningar.

Vi väljer leverantörer med dokumenterat miljöarbete och vår största leverantör använder idag i huvudsak mjölk från lösgående betande kor.

I vårt sortiment hittar du som konsument naturligtvis också ekologiska, KRAV-märkta produkter.


Kontakt


fredag 15 april 2011

Vi hittade en jättefin gammal jacka på Tuf, medan vi rensade. Vi har slängt sopor och rensat allt, packat och lastat i förväg

Sista touchen på foldrarna, Okan pekar Volkan gör!

TUF i radio!

haha Emre tipsade oss om att berätta vad vi skulle göra i helgen till radio metropol 93.8, vi skickade runt några sms och vips hörde vi Kadirs röst ur högtalaren som tipsade om firandet, sedan spelades Medina. Efter det hörde vi dem säga att det skulle vara folkdans på plats också att det var gratis, och så fick vi komplimanger om att det var smart att tipsa på det sättet.

Heja Emre haha!

torsdag 14 april 2011

Hur söta?

Heja Barnens dag!!!!!!!!

re:orient TIPS!!

UNGA RE:ORIENT - SOMMARLÄGER I BREDÄNG (STOCKHOLM)Smäktande orientaliska toner hörs åter i Bredäng!Spelar du eller vill du spela orientalisk musik, dansa orientalisk dans eller skapa efter orientaliskt tema, så är detta lägret för dig!Är du mellan 9 och 21, är du välkommen och vare sig du har erfarenhet av detta tidigare eller inte, kan du anmäla dig till årets läger!NÄR: 15 – 19 juni 2011

VAR: Kulturskolan i Bredäng, Bredängstorget 8, Stockholmhttp://h24-resize.s3.amazonaws.com/34862/3342490-qyQah.jpgLärare på plats:

Moa Danielsson - Indiska tablas

Gürsel Dayan - Saz och kaval

Nazim Onay - Saz och oud

Hakan Vreskala – Darbouka och davu

Maria Granström - Orientalisk dans

Saadia Hussein – Konsthantverk och konstworkshopsHar du frågor kring lägret, kan du höra av dig till:

Jonas, tel: 0737 59 69 46, jonas@reorient.se eller Ralf, tel: 0768 25 35 44, rafaelhassan@hotmail.comPris: Lägret kostar 200 kronor inklusive lunch.För mer information om Unga Re:Orient och sommarlägret, se: http://www.reorient.se/unga-reorient-1852468Re:Orients sommarläger arrangeras i samarbete med Kulturskolan Stockholm.

onsdag 13 april 2011

Comviq


1981 lanserar Jan Stenbeck Comvik med affärsidén att utmana det svenska tele-monopolet och att pressa priserna till anständiga nivåer. Subventionerade mobiltelefoner och upp till 95% lägre priser till utlandet infördes kort därefter. Nu kunde vanligt folk också ha råd att ringa. 1997 lanseras Comviq Kontant och är det första kontantkortet i Sverige. Sedan dess har Comviq varit med och drivit utvecklingen framåt och lanserat andra fiffiga tjänster som bonus när du blir uppringd och fria sms och minutavgifter inom Comviq. Idag erbjuder Comviq flera olika prisplaner som är framtagna för att passa just ditt behov. Oavsett om du ringer mycket utomlands, uppdaterar din blogg ofta eller skickar massor av sms till dina kompisar så har Comviq ett billigt alternativ för dig. När andra operatörer satsar på designade och kostsamma konceptbutiker väljer Comviq tillgänglighet och folklighet. I dag har Comviq cirka 19 000 återförsäljare runt om i Sverige i form av kiosker, livsmedelsbutiker och andra närbutiker. Där kan du tanka ditt kontantkort, köpa ett nytt kort eller förstås något helt annat som varken har med telefoni eller internet att göra. Comviq försöker hela tiden utveckla relevanta tjänster och underhållande features och samtidigt låta tekniken vara enkel och tillgänglig - för alla. Samtidigt pressar Comviq som vanligt hela tiden priser och utmanar konkurrenter. Comviq är ett varumärke som marknadsförs av Tele2 Sverige AB. Idag har Tele2 24 miljoner kunder i 11 länder. Tele2 är en av Europas ledande alternativa leverantörer som levererar prisledande och kvalitativa kommunikationslösningar. För mer info, besök http://www.tele2.se/ Ring kundservice 0772-21 21 21 Öppettider: vardagar 07.00-20.00, helger 09.00-15.00 Postadress: Comviq 106 66 Stockholm Fax: 0772-21 21 25 Vi hörs! Comviq

Volontär!Furkan, 14 är vår yngsta volontär.

Varför vill du vara volontär på Barnens dag?

För att jag vill hjälpa till, och för att jag vill hjälpa till att göra den högtid Atatürks gav till barn så bra som möjligt. Jag vill att dagens ungdomar ska få fira den så bra som möjligt här i Sverige.


Vad tycker du om TUF då?

Ni är bra, och ni ger turkiska ungdomar en bra fritid men nu måste jag gå för att jag ska dela ut flyers med Emre abi.

Fix

Serpil och Stockholm finalisten Özlem Fixar med varor som ska säljas på plats.

Euroturk!!!

Euroturk ute på nätet! Yeeeyyyy

Flyers

Flyers delas fr.o.m. Måndags ut varje dag av volontärer och volontärledare! Målet är alla förortscentrum i Sthlm!

tisdag 12 april 2011

Riksteatern


För andra året i rad arrangeras Talangjakten. I våras var det sång och musik som gällde för talangerna, i år öppnas det upp för all sorts talang.Talangjakten är ett samarbete mellan Riksteatern och Turkiska ungdomsförbundet (TUF)och en del av Riksteaterns internationella arbete.

Finalen i Kungsträdgården äger rum nu på söndag den 17 April klockan 16.30. Finalisterna kommer att uppträda live tillsammans med bandet Klubb East´n´bul. Publiken applåderar fram sina tre favoriter, på plats finns också en jury som beslutar vem som hamnar på 1:a, 2:a och 3:e plats. Alla är så klart varmt välkomna till Kungsträdgården under dagen!

FINALISTER:

Stockholm: Özlem Kaya
Se klippetJönköping: Aus Ayob
Se klippet

Göteborg: 
Ilknur Gül
Se klippet

Malmö: 
Rebecka Karsson
Se klippet


Mer info om Riksteatern?
www.riksteatern.se
Kontakt

Haberisvec

HaberIsvec har pyntat sin startsida jättefint med en Barnens dag affisch! In och kolla!

Fin!

Sedef har gjort finaste åsnan till barntältet!

Hahaha

Skitsöt Semsi sitter och målar på seders åsna. Så här sysselsätter TUF vuxna män!

Tuf..

Och andra.....

Tuf just nu

Somliga arbetar just nu

Ordning och reda....

måndag 11 april 2011

Western Union


Western Union är ett amerikanskt företag som grundades i Rochester, New York, 1851 Grundaren hette Ezra Cornell. De specialiserar sig på att skicka pengar över hela världen. De nordamerikanska högkvarteren ligger i Greenwood Village, Colorado, och de internationella högkvarteren ligger i Montvale, New Jersey. Tills de lade ner verksamheten var Western Union det mest kända amerikanska företaget som skickade telegram.
9 juni 2006 rapporterades det att de hade 270 000 agenter i över 200 länder och territorier. Företaget omsätter tre miljarder dollar årligen.


Per telefon - Angående online-transaktionerOm du har frågor om online-transaktioner ringer du
020-90 10 90 (telefontid alla dagar kl 08.00 - 20.00).

Företagets huvudkontor
12500 E. Belford Avenue
Englewood, CO 80112
USA
+1-720-332-1000

Medieavdelning
12500 E. Belford Avenue
Englewood, CO 80112
USA
+1-720-332-1000 ext. 5

Hemsida:
https://www.westernunion.se/WUCOMWEB/staticMid.do?pagename=HomePage&method=load

Inför Barnens Dag

Japp. Nu är det full rulle och det är bara en vecka kvar till Barnens Dag. Själv har man varit sysselsatt med affischuppsättning över helgen. Tensta (check), Rinkeby (check). På tur stor nu Upplands Väsby och Vällingby. Sedan är det bara att köra hårt med utdelning av flyers.


Happy face!


En riktigt fin pose i Tensta (nyvaken)


Rinkeby Folkets Hus


Blev en hel del affischer på de anslagstavlorna

söndag 10 april 2011

Ni har väll inte missat vilka som kommer till Barnens dag?Sommaren är snart här, DÅ ÅKER JAG UTOMLANDS !!!!

Ja, det har varit ganska blåsigt och så senaste dagarna men även jätte mycket härligt soligt väder som får mig att tänka på utlandet!

Senast jag var utomlands var jag i Turkiet, då åkte jag med Detur på en chartersemester till Side. Det var riktigt lyckat och hela arrangemanget var väldigt bra gjort. De reseguider som detur erbjuder håller hög klass och var jätte flexibla och var verkligen måna om att man trivdes. Allt flöt på och alla var väldigt hjälpsamma och trevliga. Det lutar nog att åka med detur i år igen och då blir det antagligen till Antalya, jag har aldrig varit där förut men tror att det kan bli riktigt bra för min tidigare resa med Detur blev väldigt lyckad. Men Tunisien låter inte helt fel heller, nått av dom två blir det garanterat !

Detur startades av för väldigt länge sen 1933 och är alltså ett anrikt företag och har funnits med i branschen väldigt länge. I Sverige har man arrangerat resor sen år 2000 och är bland de största i landet.

För mer information gå in på www.detur.se och kolla du också vart du vill åka i sommar :) Jag vet redan vart jag ska åka, och med vilka :)

Kontakt info:

www.detur.se

Deturs telefonbokning: 08-723 46 00

Mån-fre: 08:00-21:00
Lör-sön: 09:00-18:00


Deturs butik
Regeringsgatan 20, Stockholm Mån-fre: 09:00-18:00