Mer information

lördag 23 april 2011

Barnens dag Malmö


Är just nu på 23 nisan i Malmö, Medina var på scens för en stund sen, just nu är det Zeynep, kändis från Turkiet som är på scen! Hon har fått publiken fullt igång, grym är hon!

tisdag 19 april 2011

Spännande

Vi är så trötta efter Barnens dag att vi inte orkar skriva något riktigt än verkar det som. Här kan ni läsa om firandet på turkiska. Men vi talade just med Kungsträdgården som beräknar besökarantalet till mellan 15-20  000 personer. Det var högre än vad vi någonsin skulle gissat på och en klar ökning från alla andra år vilket självklart gör oss riktigt glada. Vi är i överlag mycket nöjda med firandet, vår inre organisation fungerade otroligt bra, vädret var på vår sida

Tiden nu efter sysselsätter vi oss med att lägga tillbaka allt vi dragit fram i hetsen inför firandet, rensar och sorterar material vi ska spara och annat vi ska slänga. Vi måste också utvärdera varje detalj så glöm inte att komma in med era åsikter om vad som var bra, vad som kan göras bättre och vilka artister ni vill se på scen nästa år. Försök dock att inte ha ett tunnelseende och inte bara tänka utifrån dig själv, och glöm inte att skriva konstruktiv kritik.

Självklart börjar också förberedelserna inför årsmötet mer intensivt, det är bara tre veckor kvar nu och allt måste bli klart så fort som möjligt. Stress som vanligt alltså haha.

Jag vill rikta ett speciellt tack till underbara Didem Özalp och Behrang Miri om var de två bästa konferenciererna man kunde tänka sig, ni var grymma och förtjänar en stor eloge för er insats.

söndag 17 april 2011

Barnens Dag + Radio = :D

Klicka här för att lyssna på reklamen som gjordes för Barnens Dag i SR Metropol!