Mer information

torsdag 26 maj 2011

Infomöte!

Informationsmöte med Turkiska Ambassaden

Nu när sommaren börjar närma sig och det är dags för semester och utlandsresor, så behöver man även få klart vissa av sina ärenden på Turkiska Konsulatet.

Vi anordnar därför ett informationsmöte tillsammans med Turkiska Ambassaden, så att du kan få svar på dina frågor om konsulära ärenden men även generell information om utbildnings-, företags- och sociala frågor.

Så vi vill välkomna alla att delta på detta möte och ställa sina frågor men även få hjälp med sina ärenden om värnpliktsförlängning och visumfrågor.

Datum och tid: 7 Juni kl: 17.30-20.00

Plats: Stockholms Universitet, hörsal

tisdag 24 maj 2011

Felbeskrivning av TUF på Metapedia

Satt och googlade på TUF istället för att plugga och såg att TUF beskrivs så här på Metapedia.


Turkiska Ungdomsförbundet (TUF), är ett nationalistiskt och identitärt ungdomsförbund för turkiska ungdomar bosatta i Sverige. Turkiska Ungdomsförbundet bildades 1983 som en kommitté under Turkiska Riksförbundet med utgångspunkten att samla turkiska ungdomar under ett tak. Sedan 1995 är TUF en självständig organisation som idag består av cirka 7000 medlemmar i 35 föreningar från 11 regioner; Stockholm, Göteborg, Malmö, Västerås, Varberg, Gävle, Norrköping, Linköping, Jönköping, Uppsala och Eskilstuna. Turkiska Ungdomsförbundet bedriver även lobbyverksamhet. Turkiska Riksförbundet erhöll 672 257 svenska kronor i statliga bidrag under 2010.


Blir jätteprovocerad av det här, TUF är på alla sätt ett obundet förbund och det här är helt fel beskrivning av förbundet. Har mailat deras redaktion, för i min ilska förstod jag inte om jag kunde redigera bort det felaktiga själv eller inte. Någon annan kanske vet? Jag väntar spänt på ett svar från deras redaktion nu.

Här kan ni finna texten.

GRATTIS SEMSI OCH SEMRA!

TUF gratulerar och önskar ett lyckligt liv tillsammans till Semsi Baloglu, styrelseledamot och f.d. vice ordförande för TUF och Semra Öz till deras giftemål!

Må ni(som vi säger på turkiska), åldras på en och samma kudde! :)

Önskar;
TUF