Mer information

onsdag 15 augusti 2012

Ville du också förändra världen när du var liten?Är du en av dem som tänkt tanken "jag ska förändra världen”. Kanske ville du stoppa djurplågeri, rädda människor från krig, förbjuda cigaretter eller rädda naturen från förstörelse, eller något annat som du såg som ett problem i samhället.

Hjärna.Hjärta.Cash är en ideell organisation som jobbar med att bidra till en bättre värld genom att inspirera till samhällsförändring genom innovationer och entreprenörskap.

Just nu söker vi efter individer som tänker kreativt, drömmer stort och som har en samhällsförändrande idé. Det spelar ingen roll om din idé löser problem kring ohälsa, klimatproblem, utanförskap, hemlöshet eller andra problem i samhället. Det viktiga är att det är en nytänkande idé som kombinerar samhällsnytta och ekonomisk vinning.

Har du en sådan idé? Tävla då i Idéjakten så har du chans att få cash som gör det möjligt för dig att starta igång, mentorskap som tar dig vidare och kontorsplats bland andra som vill förbättra världen. Läs mer om kriterier och registrering på http://idejakten.se/.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar